Wie zijn wij?

Alexander van Dommelen:

Alexander is een marketing specialist bij uitstek. Alexander is al 10 jaar actief in de media, waardoor hij een groot netwerk opgebouwd heeft de afgelopen jaren. Alexander heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met zowel online- als fysieke media, waardoor bij PuntQom de kennis in huis is van beide onderdelen.

  • Geboren op 15 oktober 1986
  • Woont in Zwartewaal
  • Passie voor voetbal
  • Motto: ''Never stop trying''.

Alexander komt graag bij u langs om meer te vertellen over de mogelijkheden van PuntQom. Heeft u vragen over bepaalde zaken in uw onderneming? Vraag ze hem gerust, aangezien hij veel advies gedaan heeft richting andere ondernemers op het gebied van marketing. 

Uit zijn netwerk kan hij u bijna altijd iemand aanwijzen die wat voor u kan betekenen op het gebied van het probleem wat u heeft. Is het op online- of fysiek marketinggebied heeft u met PuntQom een goede partner, maar Alexander kent ook ondernemers die ergens anders veel verstand van hebben.

Gebeld worden door Alexander

Daniel Reitsma:

Daniel is een persoon die alles voor u wil doen wat in zijn macht ligt. Hij zal zelden ergens nee tegen zeggen, alleen wanneer hij echt geen mogelijkheid ziet om voor u het beste te doen. Daniel is binnen de makelaardij tot ontdekking gekomen dat de online marketing, die hij daar deed, eigenlijk voor elke ondernemer toegepast kon worden. Het gaat uiteindelijk om ''ontzorgen''. 

  • Geboren op 18 januari 1995
  • Woont in Streefkerk
  • Passie voor ''lekker eten''
  • Motto: "Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes."

Vanuit de werkzaamheden die Daniel hiervoor opgepakt heeft kan hij veel voor u betekenen op het gebied van ''branden'' van uw merk, het vergroten van uw online bereik en het vergroten van uw omzet. Daniel heeft een sterke affiniteit met het promoten van vastgoed en het promoten van uw horecaonderneming. 

Heeft u vragen over de manier waarop u het beste uw online bedrijfsvoering kan regelen? Dan kunt u ook bij Daniel terecht. 

 

Gebeld worden door Daniel

© Copyright PuntQom 2017.