Betaalbare website met optimaal resultaat!

 

Kracht van Synergie

U bent aan het bouwen aan een sterke onlinestrategie, maar dit wil niet lekker vlotten de afgelopen jaren. Laat PuntQom daar nou iets op hebben! Momenteel beheert u LinkedIn, Twitter, Facebook en stuurt u een mail vanuit MailChimp. Naast deze marketinguitingen zet u ook nog eens nieuwsberichten op uw website en hoopt u zo uw product onder de aandacht te brengen. De spaarzame reacties die op uw product/dienst komen, moet u ook nog eens handmatig opslaan in een systeem. Wat nou als wij u vertellen dat dit helemaal anders kan!? Wanneer u alle hiervoor genoemde facetten in 1 druk op de knop met elkaar in verbinding kan laten staan en alles kan doen vanuit 1 systeem werkt dit voor u toch veel fijner?

Met de Kracht van Synergie maakt u in 1 keer de gewenste knal voorwaarts. De Kracht van Synergie is zo ingericht dat alles met elkaar in verbinding staat. Zo ontstaat er een unieke en krachtige content flow, die u onderneming online zichtbaarheid geeft. Bekijk het filmpje hieronder over de manier waarop dit gebeurt.

 

Het geheim is eigenlijk dat alleen website dus niet zoveel oplevert. Het zijn de vindbaarheid, conversie, communicatie, marketing en sales die uw onderneming verder helpen naar online succes. 

Nieuwe website?

 

De belangrijkste ingrediënten van onze websites zijn dus:

  • Responsive website/webshop
  • Google module
  • Communicatie cockpit (social media, nieuwsbrieven, bloggen etc.)
  • Conversie cockpit (meten, verbeteren en evalueren)
  • Content app (Mobiele foto’s en teksten direct op de website)
  • CRM-systeem (klantbeheer)
  • Voorzien van SSL-certificaat

Oh ja, niet onbelangrijk, dit systeem is betaalbaarder dan ooit! Waarom alleen een website afnemen voor duizenden euro’s als je met de kracht van synergie kan werken vanaf slechts €775,-

 

Wij maken websites naar uw eisen, waarbij bijna alles mogelijk is. Is het niet mogelijk op het moment dat u ons benadert? Dan zorgen wij dat hetgeen wat u wilt gemaakt wordt, zodat u deze vernieuwde optie kunt gaan gebruiken.

Vele bedrijven gingen u voor! Vraag bij ons eens naar de voorbeelden en naar de recensies van deze ondernemers.

© Copyright PuntQom 2017.