Leverancier de marketingkracht, maar de verkoper dan?

IJZERSTERK

Wij presenteren met trots het compleet nieuw marketing-communicatieplatform ''IJZERSTERK''.

Deze branchesoftware zorgt voor marketingkracht bij zowel de leverancier als bij de verkoper. Leverancier en verkoper slaan de handen ineen en onderstrepen hiermee elkaars krachten.

  • De leverancier heeft marketingkracht
  • De verkoper heeft het netwerk

Hoe werkt het? 

De leverancier zet een campagne klaar voor product A. Dit product wordt verkocht door de verkoper. De verkoper kan dit zelf alleen niet online promoten, omdat hij de marketingkracht niet heeft. IJZERSTERK is de oplossing. De campagne die de leverancier klaar zet is met 1 druk op de knop de campagne van de verkoper. Handig? Ja, want alle uitingen van de leverancier worden ineens gedaan op de pagina's van de verkoper, via de website van de verkoper en in de huisstijl van de verkoper. 

 

 

 

 

 

 

Deze samenwerking bevordert de omzet van beide belanghebbenden. De verkoper verkoopt meer van product A en moet daarom meer van product A inkopen bij de leverancier. Een unieke WIN-WIN situatie!

Deze tool is al beschikbaar voor een vast bedrag van €50,- per maand! Wij laten u graag eens kennis maken met deze tool d.m.v. onderstaand filmpje. 

Meer weten over deze tool?

© Copyright PuntQom 2017.