Website laten maken kosten

Website laten maken kosten - office-625893_960_720

De Kracht van Synergie

Website laten maken kosten? Wij maken websites die uw doel dienen, zelf aan kunt passen en de vindbaarheid is niet te evenaren. Dit kan al vanaf €775,- bij PuntQom.

Website laten maken?

Voor uw onderneming een nieuwe website laten maken kosten? Dat kan al voor slechts €775,-! Wij maken de website voor u en vullen de website in overeenstemming met u. Onze grootste vraag aan u is: Wat is uw doel met de website? In onderling overleg kunnen we het design van de website bepalen en de website vullen, zodat deze uw doel optimaal ondersteunt. 

Kracht van Synergie

U bent aan het bouwen aan een sterke onlinestrategie, maar dit wil niet lekker vlotten de afgelopen jaren. Laat PuntQom u nou helpen met website laten maken kosten! Momenteel beheert u LinkedIn, Twitter, Facebook en stuurt u een mail vanuit MailChimp. Naast deze marketinguitingen zet u ook nog eens nieuwsberichten op uw website en hoopt u zo uw product onder de aandacht te brengen. De spaarzame reacties die op uw product/dienst komen, moet u ook nog eens handmatig opslaan in een systeem. Wat nou als wij u vertellen dat dit helemaal anders kan!? Komen de hiervoor genoemde facetten in 1 druk op de knop met elkaar in verbinding, u kunt alles laten staan en werken vanuit 1 systeem, dit is toch veel fijner?

Met de Kracht van Synergie maakt u in 1 keer de gewenste knal voorwaarts. De Kracht van Synergie is zo ingericht dat alles met elkaar in verbinding staat. Zo ontstaat er een unieke en krachtige content flow, welke u onderneming online zichtbaarheid geeft. Genoeg redenen dus om een website laten maken kosten bij PuntQom.

Website laten maken kosten - schermafbeelding_2017-07-13_om_10

De belangrijkste ingrediënten van onze websites zijn dus:

 • Responsive website/webshop
 • Google module
 • Communicatie cockpit (social media, nieuwsbrieven, bloggen etc.)
 • Conversie cockpit (meten, verbeteren en evalueren)
 • Content app (Mobiele foto’s en teksten direct op de website)
 • CRM-systeem (klantbeheer)
 • Voorzien van SSL-certificaat

Oh ja, niet onbelangrijk, website laten maken Dordrecht bij Puntqom is betaalbaarder dan ooit! Waarom alleen een website afnemen voor 1000’en euro’s als je met de kracht van synergie kan werken vanaf slechts €775,-

Wij maken websites naar uw eisen, waarbij bijna alles mogelijk is. Is het niet mogelijk op het moment dat u ons benadert? Dan zorgen wij dat hetgeen wat u wilt gemaakt wordt, zodat u deze vernieuwde optie kunt gaan gebruiken.

Vele bedrijven gingen u voor! Vraag bij ons eens naar de voorbeelden en naar de recensies van deze ondernemers.

 

Contact opnemen

U wilt een website laten maken waar u daadwerkelijk iets aan heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat we jammer genoeg vaak zien is dat de website opgeleverd wordt, maar dat er vrijwel geen functionaliteit bij komt kijken. Wij leveren een website op incl. CMS systeem waar u echt iets mee kan. Maak kennis met de Kracht van Synergie.

De Kracht van Synergie is een websitepakket waar u daadwerkelijk flinke stappen mee kunt maken. Een website laten maken kan in een design naar keuze. U kunt hierbij kiezen uit vele templates, maar maatwerk is net zo goed mogelijk. Onze programmeurs zorgen ervoor dat uw website aan de voorkant uitstraalt wat u onderneming uit moet stralen. Daarom kiest u om een website te laten maken bij PuntQom.


Uw websie laten maken bestaat naast alleen de website/webshop ook uit de volgende onderdelen:

 • Google module
 • Communicatie cockpit (social media, nieuwsbrieven, bloggen etc.)
 • Conversie cockpit (meten, verbeteren en evalueren)
 • Content app (Mobiele foto’s en teksten direct op de websiteWebsite laten maken kosten - schermafbeelding_2017-07-13_om_10
 • CRM-systeem (klantbeheer)
 • Voorzien van SSL-certificaat

 

© Copyright PuntQom 2017.