Website laten maken Dordrecht

Website laten maken Dordrecht - website_als_succes_generator

Website laten maken Dordrecht? Wij maken goede en goedkope websites die uw doel dienen. Zelf aanpassen en vindbaarheid is niet te evenaren.

Website laten maken?

Voor uw onderneming een nieuwe website laten maken Dordrecht? Dat kan al voor slechts €775,-! Wij maken de website voor u en vullen de website in overeenstemming met u. Onze grootste vraag aan u is: Wat is uw doel met de website? In onderling overleg kunnen we het design van de website bepalen en de website vullen, zodat deze uw doel optimaal ondersteunt. 

Kracht van Synergie

U bent aan het bouwen aan een sterke onlinestrategie, maar dit wil niet lekker vlotten de afgelopen jaren. Laat PuntQom u nou helpen met website laten maken Dordrecht! Momenteel beheert u LinkedIn, Twitter, Facebook en stuurt u een mail vanuit MailChimp. Naast deze marketinguitingen zet u ook nog eens nieuwsberichten op uw website en hoopt u zo uw product onder de aandacht te brengen. De spaarzame reacties die op uw product/dienst komen, moet u ook nog eens handmatig opslaan in een systeem. Wat nou als wij u vertellen dat dit helemaal anders kan!? Wanneer u een website laten maken Dordrecht bij PuntQom. Komen de hiervoor genoemde facetten in 1 druk op de knop met elkaar in verbinding, u kunt alles laten staan en werken vanuit 1 systeem, dit is toch veel fijner?

Met de Kracht van Synergie maakt u in 1 keer de gewenste knal voorwaarts. De Kracht van Synergie is zo ingericht dat alles met elkaar in verbinding staat. Zo ontstaat er een unieke en krachtige content flow, welke u onderneming online zichtbaarheid geeft. Genoeg redenen dus om een website laten maken Dordrecht bij PuntQom.

Website laten maken Dordrecht - schermafbeelding_2017-07-13_om_10

De belangrijkste ingrediënten van onze websites zijn dus:

  • Responsive website/webshop
  • Google module
  • Communicatie cockpit (social media, nieuwsbrieven, bloggen etc.)
  • Conversie cockpit (meten, verbeteren en evalueren)
  • Content app (Mobiele foto’s en teksten direct op de website)
  • CRM-systeem (klantbeheer)
  • Voorzien van SSL-certificaat

Oh ja, niet onbelangrijk, website laten maken Dordrecht bij Puntqom is betaalbaarder dan ooit! Waarom alleen een website afnemen voor 1000’en euro’s als je met de kracht van synergie kan werken vanaf slechts €775,-

Wij maken websites naar uw eisen, waarbij bijna alles mogelijk is. Is het niet mogelijk op het moment dat u ons benadert? Dan zorgen wij dat hetgeen wat u wilt gemaakt wordt, zodat u deze vernieuwde optie kunt gaan gebruiken.

Vele bedrijven gingen u voor! Vraag bij ons eens naar de voorbeelden en naar de recensies van deze ondernemers.

 

Contact opnemen

© Copyright PuntQom 2017.