Goedkope website

Goedkope website - website_als_succes_generator

Een goede en goedkope website laten maken? Waarom duizenden euro's uitgeven, terwijl het wiel al lang uitgevonden is? Wij bieden maatwerk websites aan voor €775,-. Hierbij worden mooie modules meegeleverd, zodat uw marketing meteen geïntegreerd is. Uw website meteen een boost geven? Dat kan met de Kracht van Synergie!

Wat is de Kracht van Synergie? 

De “Kracht van Synergie” is ontwikkeld voor ondernemers die internet strategisch willen inzetten. Een totaalpakket, waardoor uw website of webshop een drijfkracht wordt achter nieuwe klanten en omzet. 

Er is online enorm veel winst te behalen, maar toch blijft het succes vaak achterwege, wegens gebrek aan vindbaarheid, conversie en communicatie. Marketing en sales zijn vaak losse eilandjes.

Daar waar andere ondernemers langzaam van fase naar fase groeien, maakt de ondernemer met “de kracht van synergie” een sprong in de toekomst en kan direct beginnen met strategisch inzetten van internet. I.p.v. een losse website, beheert u in “de kracht van Synergie” alle onderdelen, die onderling verbonden zijn met elkaar. 

Al deze modulen worden als één formule aangeboden en vormen een baanbrekend nieuw platform wat inmiddels vele klanten zeer succesvol heeft gemaakt.
De “Kracht van Synergie”, een bewezen succesformule voor ondernemers die internet strategisch willen inzetten.

  1. De basis is een resultaatgerichte website en/of webshop.
  2. Zorg dat u gevonden wordt via zoekmachines: de Google module.
  3. Werf actief nieuwe klanten en houd contact: de Communicatiemodule.
  4. Weet met wie u zaken doet: de Klantbeheer module.
  5. Analyseer het effect van uw inspanningen: de Conversie module.

 

Contact opnemen

Goedkope website - schermafbeelding_2017-07-13_om_10

 

 

© Copyright PuntQom 2017.