Goede kwaliteit drukwerk

Goede kwaliteit drukwerk - bureau-drukwerk

Een mooi magazine, een pakkende folder of een sprekende flyer laten maken? Wij leveren bij PuntQom goede kwaliteit drukwerk. Wij zijn de betaalbare oplossing voor uw marketinguitingen. Wij kunnen u van dienst zijn op de manier die u van ons verlangt. Wilt u zelf uw gemaakte magazine aanleveren en alleen laten drukken? Geen probleem! Moeten wij het magazine van kaft-tot-kaft samenstellen inclusief tekstschrijven, vormgeven en drukken, dat kan ook. Allemaal van goede kwaliteit drukwerk

Momenteel maken, produceren en verspreiden wij meerdere magazines voor aansprekende winkelcentra, makelaars, theaters en ondernemersverenigingen. Ook maken wij presentatieboeken voor (voetbal)verenigingen, brochures voor theaters en flyers voor o.a. makelaars. De mogelijkheden zijn dus enorm met goede kwaliteit drukwerk en dit kunnen wij allemaal realiseren tegen betaalbare prijzen.

Hoe dat komt? Dat komt, doordat wij zelf ook ondernemers zijn. Ondernemers willen een goede kwaliteit drukwerk voor de beste prijs. Dit realiseren wij voor ondernemers, aangezien wij dit zelf ook fijn vinden. Wanneer het niet voor beide partijen leuk is, is er namelijk waarschijnlijk weinig kans op een lange samenwerking.

 

Contact opnemen over de mogelijkheden

© Copyright PuntQom 2017.