Facebook uitbesteden

Facebook uitbesteden - twitter-292994_960_720

Laat uw Facebook uitbesteden, Facebook is het grootste en belangrijkste social mediaplatform in de hele wereld. Op dit moment zijn er ruim 9,5 miljoen Nederlanders lid van Facebook. Door dit grote aantal leden is Facebook enorm belangrijk geworden op gebied van zichtbaarheid en marketing.

Wij bij PuntQom passen ons aan aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat alle communicatie op Facebook aansluit op uw visie en doelgroep.

Met het Facebook uitbesteden helpen wij u graag met instellen en optimaliseren van diverse advertentie campagnes op Facebook. De advertenties verwijzen dan naar uw bedrijfspagina zodat u voortaan ook via Facebook uw doelgroep kan uitbreiden/benaderen.

PuntQom ziet een veelvoorkomend probleem bij ondernemers. De ondernemer kan hier vaak weinig aan doen. Herkent u zicht ook in onderstaande voorbeelden?

  • U bent dagelijks bezig met uw Core Business en u heef geen tijd om u te verdiepen in uw online zichtbaarheid!?
  • U weet dat het belangrijk is om goed zichtbaar te zijn. Maar u komt niet toe om online up-to-date te blijven!?
  • U wilt meer bezoekers naar uw website trekken!?

Dit zijn namelijk allemaal punten die heel herkenbaar zijn voor elke hedendaagse ondernemer en willen daarom Facebook uitbesteden. De wereld draait 24 uur per dag door en daarmee de zaken ook. Uw zichtbaarheid is daarbij heel belangrijk, maar is vaak een ondergeschoven onderwerp. Het brengt hoge kosten met zich mee maar wat krijgt u er nu voor terug? 

Facebook uitbesteden voor €100,-. Wat u krijgt er voor terug? 

  • 12-16 berichten per maand, wat neer komt op 3 a 4 per week
  • Berichten voorzien van een call-to-action
  • Berichten voorzien van een link naar uw website
  • Berichten incl. afbeelding opgemaakt in uw huisstijl (logo en kleuren) 

Hieronder een aantal voorbeelden van Facebookposts, welke geplaatst werden door PuntQom.

Contact opnemen

Facebook uitbesteden - schermafbeelding_2017-07-13_om_09  Facebook uitbesteden - schermafbeelding_2017-07-13_om_09Facebook uitbesteden - schermafbeelding_2017-07-13_om_09

© Copyright PuntQom 2017.