Peter Bence in Theater de Stoep

Peter Bence in Theater de Stoep
maandag 14 augustus 2017 -

Peter Bence in Theater de Stoep Theater de Stoep uit Spijkenisse is al een tijdje klant van PuntQom. Nu heeft het theater een een prachtig optreden gepland staan op zaterdag 28 oktober. Wij helpen het theater om de kaarten te verkopen via de Social Media kanalen van Theater de Stoep. 

Peter Bence begon met het uploaden van video's naar YouTube tijdens Berklee. Zijn eigen arrangement van Michael Jackson's 'Bad' werd in 2015 meteen een groot succes. Hij verzamelde zo’n 10 miljoen hits in slechts een paar dagen tijd. Momenteel is hij bezig met het afronden van zijn debuutalbum, dat een aantal van zijn beste covers en solo pianocomposities bevat. Het album komt later dit jaar uit.

Inmiddels heeft hij meer dan 150 miljoen videoweergaves op Facebook en YouTube. In het afgelopen jaar heeft hij voor tienduizenden fans opgetreden in zo’n 16 landen en werden zijn clips op de website van de Ellen DeGeneres show, BuzzFeed, 9GAG, Classic FM, Iheart radio of Billboard weergegeven. Nu treedt deze jonge virtuoze pianist voor het eerst op Nederland.

Kaarten zijn erg gewild en zijn hier te bestellen.


Reageren?

< Terug naar het overzicht

© Copyright PuntQom 2017.