Google Module

Google Module
dinsdag 29 augustus 2017 - Met onze revolutionaire Google-Module is het mogelijk om zelf landingspagina's aan te maken voor uw website! Gevonden worden via de Google woord combinaties waar u op gevonden wilt worden? Het kan! Lees hieronder meer over deze module.

Met onze revolutionaire Google-Module is het mogelijk om zelf landingspagina's aan te maken voor uw website! Gevonden worden via de Google woord combinaties waar u op gevonden wilt worden? Het kan! Lees hieronder meer over deze module.

Met de Google module, kan je in de backoffice zoekterm combinaties invoeren, waarna het systeem geautomatiseerd hiervan een dynamische landingspage aanmaakt. Hiermee sla je de brug tussen de zoektermen die iemand ingeeft op Google en het conversie moment op de website.

Intermix heeft jarenlange ervaring met SEO technieken en staat in contact met meerdere gerenommeerde SEO bedrijven. De website is dan ook standaard Google vriendelijk ingericht en goed vindbaar, maar dat is pas het begin.
De Googlemodule kan je de vindbaarheid verder uitbouwen. Je kan hier namelijk zelf zoekwoordcombinaties omzetten naar succesvolle landingspagina’s. De landingspagina’s van de Googlemodule noemen wij Google pagina’s. Dit zijn de achterdeuren waarop je gevonden gaat worden, de zoektermen die de eindklant invoert in de Google zoekbalk. Je gaat hierbij zitten op de stoel van de klant en bedenkt de zoekwoordcombinaties. Het kost slechts tien minuten om een goede Google pagina te maken, terwijl iedere zoekwoordcombinatie maandelijks structureel gemiddeld 10 bezoekers extra oplevert. Het systeem genereert zelf geheel automatisch een html Googlepagina in uw huisstijl. Hierbij zijn alle elementen gefocust op de zoekwoordcombinatie.

DE GOOGLE MODULE IS DYNAMISCH

Doordat de Google module automatisch is gekoppeld met de elementen binnen de website, zoals producten, pagina’s, referenties of andere googlepagina’s, wordt de content hiervan automatisch  en dynamisch opgehaald. Hier is Google gek op. De Content van de Google pagina, kan eveneens verspreid worden via de Cockpitter op social media, nieuwsbrieven, blog etc. Hierdoor ontstaat een zeer krachtige cirkel,

De Google module is echt een paradepaardje van Intermix en is inmiddels voor veel ondernemers een omzet- en leadgenerator.

Reageren?

< Terug naar het overzicht

© Copyright PuntQom 2017.